Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

moja skúsenosť zo soboty - ráno bola hmla, mžilo, na cestách prázdno až tak, že po okreske sa dalo jazdiť mimo dediny aj 110. neskoro popoludní sa cesty naplnili a už ani s "malým" elektromobilom (doporučená max 80) by som nebol brzdou, ale lepičom. a už nabehi aj súťažiaci kamaráti z horných dolných, ktorí sa predbiehali, šťastie bolo, že nenboli traja (ten tretí sa nevyhne protiidúcemu autu ako naorave nedávno).

0 0
možnosti

I23v39a63n 29M64i54n87á82ř

6. 12. 2018 11:14

Kdybyste občas místo auta zkusil motorku, netrvalo by Vám dlouho zjištění, že mezi motorkáři a automobilisty je poměr - blbců vůči těm normálním .. úplně stejný.

2 0
možnosti

Jenomze tech motorkaru je mnohem mene. ;-D

0 0
možnosti

Budete se cítit bezpečněji.

1 0
možnosti

No a o tom to právě je – že je to pouze pocit.

Budu se cítit bezpečněji => budu jezdit rychleji tedy i nebezpečněji – pro sebe, ale hlavně pro druhé.

0 0
možnosti
Foto

Jen jestli jste se neunáhlil s tím uklidněním po zjištění normality v rámci tuzemské populace. Já mám totiž značné obavy, že být zde normální znamená spíše nenormálnost v rámci normálnosti jiných normálně normálních lokalit.

Pravdu díte v tom, že samo auto nečiní obecnou bezpečnost provozu, činitelem je hlavně řidič, což je nejvíce v roce znát v období dušičkovém.

3 0
možnosti

Omluvte, prosím, staré řidiče. Většinou jezdíme, jen když musíme.

1 0
možnosti
Foto

Vsichni jezdime, jen kdyz musime. A take se snazime dodrzovat dopravni predpisy. Ja na starsi ridice neutocim, neblikam, netroubim. Ale obcas musim zatnout zuby a v duchu si zanadavat, ze se malem stala dopravni nehoda.

2 0
možnosti

Tak už jsem měl asi pět telefonátů od kolegů, že by si taky vyplnili - chtějí vědět, jestli by jim SUV zlepšilo život. Tak ať nemusíte volat ;-).

https://www.facebook.com/vs.aplikovane.psychologie/

0 0
možnosti
Foto

Tak ja mam velmi spatne zkusenost naopak s ridici / ridickami malych vozu. Napr. fiat punto si tady porizuji kvuli jeho cene a velikosti zejmena velmi nezkusene ridicky. Nebo ford fusion zase senioři, často i v klobouku. A to jsou pro me ti nevyzpytatelni, kteri se na silnici chovaji nestandardne. Protoze jsou opatrni, tak jezdi pomalu, brzdi na rovinkach, neumi jezdit po kruhaci. Je pravda, ze ridici tech obrovskych SUV jezdi rychle, casto parkuji na nedovolenych mistech, citi se nadrazene. Ale z hlediska bezpecnosti me moc neohrozuji. A to jezdim denne prumerne 100-150km.

2 1
možnosti

Je zajímavé, že problém s lepením aut na záď má jen někdo.

Ti ostatní prostě umožní předjet nebo přestanou blokovat cestu.;-)

5 5
možnosti

Jak mám umožnit předjet když mám na tachometru 100, vedle sebe plnou čáru a za sebou nalepené auto? Mám se vznést do vzduchu? Blokuji cestu ?

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, výborný text. Dalšími humornou skupinou jezdců jsou také okšiltovaní "páni silnic" s čerstvými papíry jedoucí kouřícím a prorezlým vrakem na 4 kolech se silným hlučným motorem s dvanáctilitrovou spotřebou. No a samostatnou kapitolou jsou motorkáři nerespektující na silnici nic a nikoho jen sebe. Teď už jich v podzimních plískanicích naštěstí znatelně ubylo:-)

2 1
možnosti
Foto

I74v57a59n 15V73e15s16e48l15ý

6. 12. 2018 12:00

Dodávám - okšiltovaní s kšiltem dozadu nebo do strany. To je hodně rozšířené poznávací znamení netrpělivých řidičů a "králů silnic".

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Technik, konzultant, obchodník - již 30 let.

Na služebních cestách najeto přes 150.000 elektrických km.

Elektromobil vnímám jako TŘEŠNIČKU na dortu elektromobility - té se věnuji v projektu www.mala-elektromobilita.cz

Seznam rubrik