Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to je jasné, že nikam nedojedete, když to nabíjíte ze zásuvky. Musíte si dát na střechu solární panely a pak můžete jezdit neomezeně, bez nabíjení R^

0 1
možnosti

Kolegové, co mají FV panely na střechách svých elektromobilů říkají, že to s tím neomezeným dojezdem není tak jednoduché.

0 0
možnosti

Nerozesmál mě malý dojezd, ale velký dojezd. Na e-up!u mi nikdy strašičíslo neukázalo dojezd větší než 143km (při plném dobití). Nyní už vím jak marketingoví mágové dosahují na elektromobilech ty neskutečné dojezdy co uvádějí v prospektech.

Stačí dostatečně dlouhý skopec ;-D8-o

0 0
možnosti
Foto

Ten dojezd e-up! po plném nabití mne opravdu rozesmál. S takovým autem dojedete pouze někam, zpět musíte nabíjet. Již 8 let mají má auta dojezd větší, než reálných 500 km. V rámci propagace elektromobility, kdy pod heslem "ukazujeme jak to jde, zatím co BMB ukazují jak to nejde" překonávám pouze své rekordy uveřejňované v České Guiness Knize.Letos bych chtěl hranici dále posunout, ale byl bych rád, kdyby to již udělal někdo jiný.

Srdečně všechny zvu tuto sobotu do Sedlce-Prčice , kde se bude konat již 12tý mezinárodní sraz elektrických vozidel. Více informací a nejen o tomto srazu najdete na našem w.elektromobily-os.cz

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS