Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Něco je zdarma, něco je za peníze, něco je na čip, něco jen při nákupu. Výjimečně lze platit i klasickou platební kartou. Dobrý přehled je na evmapy.

0 0
možnosti

A68d27a47m 20M13a94l58ý

6. 9. 2017 10:19

A to nabíjení u těch veřejných nabíječek je zpoplatněné jak?

0 0
možnosti

Ruzne. Vetsinou musite mit kartu Provozovatele ci dodavatele Energie. U nektereho je to zadarmo, jinde to platite z konta. Cash to asi nejde nikde.

0 0
možnosti

Svělý článek. Hlavně mě pobavila ta situace kolem flashování auta :-). Jinak při šetření energií asi nemá smysl spoléhat na rekuperaci a je dobré předvídat stejně jako se spalovacím autem. Rekuperace sice zachraňuje, co se dá, ale není 100%.

Ta nelibost pouštět k domácí síti je celkem ospravedlnitelná. Při ceně 4 koruny za kWh se takové auto nabije za nějakou stovku, při započítání ztrát a doplna až 150 korun. Asi je dobré s tím počítat a ze slušnosti podmáznout kamaráda či dotyčného eko zelenou bankovkou s kamarádem, lepší čokoládou nebo cigárama. Chamtivost, cukr nebo nikotin dají snadno zapomenout většímu účtu za elektriku.

0 0
možnosti
Foto

Nejdříve jsem si myslel, že se Mirexpletl, že chce psát o svém Citystromeru.

Rád jezdím starými vozy, protože na nové nemám, bez klimatizace a ostatních vymožeností se obejdu. Prioritou je pro mne dostatečný dojezd, čímž myslím alespoň 500 km. To nové elektromobily neumí a ještě dlouho asi umět nebudou. ( vyjímkou je Tesla, ale ta nemusí prodávat své čmoudy, protože je nevyrábí) Pokud je dostatečný dojezd odpadají problémy kdy kde a jak nabít, nabiji si v pohodě v noci, třeba doma. Na jaře jsme během eToureurope pokořili i nového ZOE s údajným dojezdem 400 km. 313 km jsme dali průměrem 87 km/h a ZOE musel nabíjet. Jeli jsme 20 let starým Citroen AXXL. http://www.elektromobily-os.cz proudu zdar!

0 0
možnosti

D64a52v44i62d 64V24l88k

6. 9. 2017 9:13

zajímavý blog děkuji.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS