Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak je vidět Evropská unie ani USA ani NATO s Putinem asi moc nezmůže. Proto tvrdím, že je třeba, aby se do Ruska dostaly pravdivé informace. Třeba hackersky nabourat TV vysílání. Jenom omezené množství lidí v Rusku ví, že Putin napadl Ukrajinu. Dnes jsem zrovna četla, jak na Ukrajině zajali ruského vojáka a donutili ho zavolat domů, jeho máma neměla sebemenší tušení, že je ve válce na Ukrajině. Když proti sobě bojují profesionální vojáci, kteří za to jsou placení, tak to riziko úmrtí tak berou. Ale když Putin používá k napadnutí jiné země mladé kluky, kteří si plní svoji branou povinnost, kterou Rusko nikdy nezrušilo a mám takový dojem, že oni to mají dokonce 3 roky, tak je to o to smutnější. Kdyby matky těch ruských kluků tušily, že jejich děti leží mrtví na Ukrajinském území a ani je ruská strana neposbírá, tak by šly Putina jistě lynčovat, kdyby se k němu dostaly.

3 0
možnosti
Foto

Dodatek: Právě před chvílí (26.2 22.30) se podařilo skupině Anonymous TV hacknout ruskou státní televizi a vysílá reálné záběry z Ukrajiny.R^

3 0
možnosti

Ropa - díky systému IKL vyřízeno již před mnoha lety, ruskou ropu lze nahradit ze 100% odjinud.

Plyn - zatím bez rychlého řešení. Krátkodobě pomůže, když bude od zítřka +17 stupňů.

Palivo do JE - obě elektrárny mají zásoby (na jakou dobu se z pochopitelných důvodů nezveřejňuje, ale budou to řádově roky). Na ETE je možné se vrátit k palivu od Westinghouse.

Snížením spotřeby lze krátkodobě překlenout to nejhorší. Ale opravdovou zimu bez výrazného osobního nepohodlí a různého zadrhávání výroby a služeb nedáme.

Z Ruska se kdysi dovážely takové ty budíky se zeleným displejem a elektronická hra Nu pogodi ! A vodka Rossijskij standard.

1 0
možnosti

Díky za zprávu.R^

Budík nechci. Vodku nepiju.

Kde to půjde, posedu elektromobilem.

A ten plyn jsem zatím stáhl na 14st C.

Nasekal nějaké dřevo do krbu a v týdnu přidám pár panelů ke stávající FV. Jsem zvědavý co mi to ukáže na grafech.

0 0
možnosti

My na tom zase nejsme až tak tragicky. Díky ropovodu Ingolstadt (za prozřetelnost v této záležitosti by měl být tehdejší ministr hospodářství Vladimír Dlouhý blahořečen:-)) jsme schopni téměř nahradit dodávky z ropovodu Družba. Problém by nastal jen v tom, že arabské a jiné ropy neobsahují tolik síry, jako ta ruská, což by asi poznamenalo náš chemický průmysl. A americký břidlicový zkapalněný plyn by nám také mohl vytrhnout trn z paty, i když nepochybně za vyšší cenu (přeprava tankerem něco stojí).

1 0
možnosti
Foto

R^:-) No nic. Dám si kaviár a ,,igristoe", a budu pokračovat dál v osobní válce;-)

0 0
možnosti
Foto

To vůbec není marný přístup, naprosto naopak. Velmi dobré!!!

Potlesk a karma.R^

3 0
možnosti
Foto

Politici to ve své pýše prokoučovali, a teď šaškují s fangličkami. Otřesné

6 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS