Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

neviem nič ako tečú peniaze.

ale vidím, kto všetko sa snaží o to, aby nik nedodržoval pravidlá aby bolo horšie.

tam vidím kto sa ten tok snaží otočiť k sebe.

a to je nielen opozícia,ale aj malí (počtom poslancov) členovia "koalície". jeden vie, že už sa k lizu nikdy nedostane, druhý sa nádejá, že sa dostane do parlamentu, ale postačuje mu byť v pohodlí opozície!

podržte sa - ministra zdravotníctva by vzal na seba človek, ktorý odmietal testovanie, pretože "aj tak sa nakazia (starí)", prípadne šéfka klubu v parlamente - "načo sa obávať o 65+, veď neprinášajú hodnoty".

0 0
možnosti
JS

Jste trochu optimista. 200000 očkovaných od druhého týdne nebude, protože za leden má přijít necelých 400 tisíc vakcín. Ale nabízím ještě jeden pohled. Nevakcinují se mladí do 16 ti roků + těhotné ženy. Tj cca 2 mil osob. Do konce března přibude tímto tempem ještě dalších cca 750 tisíc nakažených. Což s osobami , které to prodělali do dneška je cca1,5 mil osob což ve skutečnosti je asi 4,5 -6 mil občanů, kteří již jistou imunitu mají. Když zohledníme jisté procento nakažených mezi mladými do 18 let , tak mi vychází , že akutně naočkovat je třeba 3-4,5 mil osob. Při tempu 200 000 týdně , ale až od března , protože do té doby bude nedostatek vakcíny, se to zvládnout do června. Takže očekávám návrat k normálu během června.

1 0
možnosti
MM

Tabulky jsem vymýšlel už o vánocích a netušil jsem, že to takhle dopadne. Ale počítám s dost velkou rezervou. Tak třebo po pomalejším náběhu se to pak zrychlí. Jako největší oříšek však vidím těch 21 - 28 dní stejnou vakcínou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Technik, konzultant, obchodník - již 30 let.

Na služebních cestách najeto přes 150.000 elektrických km.

Elektromobil vnímám jako TŘEŠNIČKU na dortu elektromobility - té se věnuji v projektu www.mala-elektromobilita.cz

Seznam rubrik