Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám aktuální zkušenost. Bratr 25.12 první příznaky , na test se dostal až 31.12. Pozitivní. Do dnešního dne osoby s kterými byl v kontaktu žádný kontakt z trasování. Co z toho vyplývá . Nakažené osoby mohou po celou dobu šířit onemocnění.

1 0
možnosti
Foto

V ČR neexistují tvrdá data, kromě těch, které představují celkový počet úmrtí Českého Statistického Úřadu a ty mají velké zpoždění. Ostatní prezentované údaje (data bych si netroufnul použít) jsou ovlivnitelné - proč v pátek/svátek klesá počet hospitalizovaných, dostanou se všichni co to potřebuji na JIP, proč se prezentuje, že je dnes 106 tisíc nakažených, když za čtyři dny (až dojdou data z hygienických stanic) jich bude pro tento den třeba 80 tisíc, že se nahážou do jednoho pytle rychlotesty a standartní testy, že předpokladem úmrtí na kovid je předchozí pozitivní test, takže při větším množství odchycených nemocných se zvyšuje i počet úmrtí, ... Kde máte jistotu správnosti těch údajů? ;-(

1 0
možnosti

Ano, z podrobnějších grafů je zřejmá menší obsazenost lůžek hlavně v sobotu a neděli. Alespoň ze ten virus respektuje volné dny:-/.

0 0
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1166x
Technik, konzultant, obchodník - již 30 let.

Na služebních cestách najeto přes 150.000 elektrických km.

Elektromobil vnímám jako TŘEŠNIČKU na dortu elektromobility - té se věnuji v projektu www.mala-elektromobilita.cz

Seznam rubrik