Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na letošní http://www.etoureurope.eu jsem vyrazil 20 let starým Citroen v úpravě AXXL. Na startu jsem všem oznámil,že chci dokázat, že tento starý elektromobil se vyrovná, ale i případně předčí nejnovější Renault ZOE s dojezdem 400 km. Hned v druhé etapě jsme ujeli vzdálenost 313 km (start-cíl) průměrnou rychlostí 87 km/hod. Jezdím na elektřinu přes třicet let a neměnil bych. Ukazujeme, jak to jde, zatím co BMB (všichni VÝROBCI elektromobilů mimo TESLA motors a Rimac Automobili) ukazují, jak to pořád ještě nejde. http://www.elektromobily-os.cz

0 0
možnosti
Foto

Dnes nejezdím SAXEM, ale zvolil jsem ještě o něco starší Citroen AX. Na startu http://www.etoureurope.eu jsem všem oznámil, že letos chci dokázat, že tento 20 let starý elektromobil se vyrovná, ne-li předčí i nejnovější ZOE s dojezdem 400 km. Již v druhé etapě, která měřila 313 km jsme dosáhli na průměr (start-cíl) 87 km/hod. Tuto etapu jsme vyhráli, ZOE musel nabíjet.

Co chci tímto sdělit? Jezdím na elektřinu přes 30 let a neměnil bych. Ukazujeme jak to jde, zatímco BMB ukazují, jak to stále ještě nejde. http://www.elektromobily-os.cz

pozn. BMB zahrnují všechny značky mimo TESLA motors a RIMAC Automobily

0 0
možnosti

J11a80r64a 90R60a15n44k

30. 8. 2017 5:01

Mela jsem dva roky Prius Hybrid, fantasticke, levne (tady jsou veskere taxiky hybridy), ale vymenila jsem to za Volvo V60 a za dva roky maji mit plne elektricka mala volva, tak se tesim.

1 0
možnosti

Energie je nejdražší energií Světa.

Srovnání CTS (co to stojí) bude validní až tehdy, kdy budou na všechny druhy energie stejné daně a nulové dotace. A až bude cena energie skutečně tržní.

2 1
možnosti

V65í67t 24O75ž64a84n51a

10. 9. 2017 13:12

Toho se nedožijete.

0 0
možnosti

Věřil bych spíš tomuto, než udávanému "papírovému dojezdu" viz. výše příspěvek.

http://www.hybrid.cz/test-jak-jezdi-elektricka-kraska-renault-zoe-dil-2

0 0
možnosti

Test na starom modeli, máte pravdu, že to tak bolo kedysi nikto nepopiera, výrobca si zobral kritiku zákazníkov k srdcu a urobil významné zmeny, vývoj ide ďalej. Dnes je to už iné, nižšie písaný príspevok je o novom modeli.

https://auto.pravda.sk/novinky/clanok/413024-renault-zoe-vyraza-z-mesta-ma-dvojnasobny-dojazd/

1 0
možnosti

Dojezd e-upu je max. 150 km. Takže Brno-Praha musíte teoreticky 2x dobíjet.

Pokud nepustíte klimatizaci, nebo v zimě topení. To se připravte na reálný dojezd 2/3 maximálního dojezdu. Pokud to poženete po dálnici 130, pak těch 150 km max. dojezd je také sci-fi.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS